Matematik

Isolering!

30. maj 2008 af Splitt (Slettet)
Hej!

Hvordan isoleres y i denne ligning:

1(1/3)y^3 - 30y^2 + 1350 = (1/3)y^3 - 10y^2 + 1350

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2008 af mathon

1(1/3)y^3 - 30y^2 + 1350 = (1/3)y^3 - 10y^2 + 1350

y^3 - 20y^2 = 0

y^2*(y-20) = 0 ....

Skriv et svar til: Isolering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.