Matematik

kvadratsætning

31. maj 2008 af delidolu (Slettet)


Hejsa

jeg skal tage kvadratsætning af dette (x+2)^2

giver det ?

x^2+2^2+4x^2

??

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2008 af Esbenps

Næsten rigtigt. Det giver

x^2+2^2+4x

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

(x+2)^2 = (x+2)*(x+2)

(x+2)(x+2) = x*x + x*2 + 2*x + 2*2 = x^2 + 4x + 4

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2008 af Esbenps

#2
Unødvendigt; benyt istedet kvadratsætningen direkte:

(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab

Svar #4
31. maj 2008 af delidolu (Slettet)

Tak :)

Skriv et svar til: kvadratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.