Matematik
Cosinusrelation hjælp til udregning.
04. juni 2008 af
TheWB (Slettet)
Jeg sidder lige med et eksempel fra min bog under Cosinusrelationer, og der er et punkt jeg ikke helt forstår/kan huske:
I Trekanten ABC er a=4, b=5 og c=6
Der bruges
CosA = b^2+c^2-a^2/2*b*c =
CosA = 5^2+6^2-4^2/2*5*6 = 0,75 <=> 41,41 Grader
Hvordan bliver 0,75 til 41 grader ?
I Trekanten ABC er a=4, b=5 og c=6
Der bruges
CosA = b^2+c^2-a^2/2*b*c =
CosA = 5^2+6^2-4^2/2*5*6 = 0,75 <=> 41,41 Grader
Hvordan bliver 0,75 til 41 grader ?
Svar #4
22. oktober 2010 af vingummidyret (Slettet)
cos^-1(3/4) giver jo 0,722734 - hvad har det med 41 grader at gør?
Skriv et svar til: Cosinusrelation hjælp til udregning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
