Matematik
differensere
19. september 2004 af
Feel (Slettet)
er tvivl om hvordan disse to udtryk skal differneseres:
f(x)= kvadratrod(x)(1+x^2)
f(x)= kvadratrod(x)-(1/4)x
er der nogle der kan hjælpe???
f(x)= kvadratrod(x)(1+x^2)
f(x)= kvadratrod(x)-(1/4)x
er der nogle der kan hjælpe???
Svar #3
19. september 2004 af Feel (Slettet)
Kalle kan du ikke skrive svarene ..er sq meget i tvivl.. kan ligesom ikke lave de andre opgaver hvis min differensiering er forkert
Svar #4
19. september 2004 af frodo (Slettet)
du har jo en pæn produktregel, som du kananvende i 1) Du kan jo slå differentialkvotienterne for de enkelte faktorer op i en formelssamling.
Skriv et svar til: differensere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
