Matematik
nulreglen på TI-89
05. juni 2008 af
0fficepark (Slettet)
Nogen der ved om man direkte kan udregne en opgave med nulreglen på sin 89'er?
Svar #2
05. juni 2008 af badooo (Slettet)
1. Hvorfor samler du ikke alle dine spørgsmål i én tråd?
2. Hvorfor læser du ikke din brugsvejledning?
3. Hvorfor satan løser du dem ikke i hånden?
2. Hvorfor læser du ikke din brugsvejledning?
3. Hvorfor satan løser du dem ikke i hånden?
Svar #4
05. juni 2008 af mathon
eksempel
f(x) = x^2+4x-3
Find toppunktets 1.koordinat
solve(d(x^2+4x-3,x)=0,x)
x = -2
f(x) = x^2+4x-3
Find toppunktets 1.koordinat
solve(d(x^2+4x-3,x)=0,x)
x = -2
Skriv et svar til: nulreglen på TI-89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
