Generelt

eksamen

06. juni 2008 af kottez (Slettet)
Må eksamintor tage ens disposition under eksamen - har læst at det ikke er hensigtsmæssigt at se for meget på den - men der står da ikke at man ikke må bruge den ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2008 af Pitzner* (Slettet)

De må ikke tage den fra dig nej, men de må fraråde dig at kigge for meget på den, da det vil tælle med i deres vurdering.

Svar #2
06. juni 2008 af kottez (Slettet)

jeg har lige været oppe til eks. og eksaminator tog dispositionen fra mig - hvilket hylede mig helt ud af den - jeg var i forvejen uheldig og trak det emne jeg helst ikke ville op i - så der var masser af nerver - jeg startede med at fortælle min disposition - nåede kun at sige lidt om første emne (det var ikke forkert) blev så afbrudt af spm( det ved jeg godt at de gerne må) - og så blev dispositionen taget fra mig - og det blev noget juks - jeg føler mig dårligt behandlet - kan jeg gøre noget ? - det betyder sandsynligvis at jeg ikke kan komme ind på min drømmeudd . - den sænker mit snit med min 0,2 surt show

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2008 af Marcus (Slettet)

Det tror jeg gerne han må. Forberedelsen er jo ikke til at skrive en præcis tale ned, men til at forberede en gennemgang af emnet med enkelt sætninger eller ord til støtte. Ellers ville folk jo bare kunne lave / få en række dispositioner inden eksamen, skrive den der passer til emnet af, gå ind til eksamen, læse op, og få 10-12 uden nødvendigvis at vide hvad der bliver talt om.

Det er surt med snittet, men du var vel bare ikke forberedt godt nok på det emne så.

Svar #4
06. juni 2008 af kottez (Slettet)

Det er vist lidt arrogant svaret - at jeg ikke var forberedt godt nok - der er stor forskel på spm i det naturfaglige område - der er lette spm og der er svære - men du er måske sproglig :)
Iøvrigt var det selvfølgelig kun notater ikke en tale - og er helt med på at det ville trække ned at bruge det for meget - men det ville jeg have foretrukket - da det hylede mig helt ud af den.

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juni 2008 af Marcus (Slettet)

Selvfølgelig er der forskel på sværhedsgraden, sådan er det også i sproglige fag, hvis du ikke har oplevet det endnu.
Kan godt forstå du blev forvirret over det skete, men hvis du var fuldt ud forberedt ville det ikke være et problem at fortsætte uden. Det er åbentlyst, at du skriver her for at få skulderklap og trøst, men jeg kan umiddelbart ikke se hvorfor det er berettiget i denne sag, og du bad selv om folks vudering.

Held og lykke med de næste eksaminer.

Skriv et svar til: eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.