Matematik
Skalarprodukt
10. juni 2008 af
ciel (Slettet)
til min matematik eksamen, står der i et af mine spørgsmål, at jeg skal redegøre for skalarproduktet mellem to vektorer.
hvordan ville i gøre det?
hvordan ville i gøre det?
Svar #1
10. juni 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)
Jeg vil bevise at skalarproduktet af 2 egentlige vektorer A=[a1,a2,...,an] og B=[b1,b2,...,bn] kan skrives skrives som
[a1,a2,...,an]*[b1,b2,...,bn]=a1*b1+a2*b2+...+an*bn
[a1,a2,...,an]*[b1,b2,...,bn]=a1*b1+a2*b2+...+an*bn
Svar #2
10. juni 2008 af mathon
vektor_a = (a1,a2)
vektor_b = (b1,b2)
skalarproduktet
er defineret
vektor_a * vektor_b = a1*b1 + a2*b2
vektor_b = (b1,b2)
skalarproduktet
er defineret
vektor_a * vektor_b = a1*b1 + a2*b2
Svar #4
10. juni 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)
Nej ikke nødvendigvis.
Det vil nogen gange være defineret som
A*B=|A|*||B|*cos(v) , hvor v er vinklen mellem de 2 vektorer
Det vil nogen gange være defineret som
A*B=|A|*||B|*cos(v) , hvor v er vinklen mellem de 2 vektorer
Skriv et svar til: Skalarprodukt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
