Matematik
EKSP. UDVIK.
10. juni 2008 af
sabo (Slettet)
y=ba^x
forklar betydningen af konstanterne a og b
Er det bare:
a -> y=bax vokser altid når a er større end 1 og aftager altid når a er mindre end 1 og større end 0.
Men hva betyder at a er fremskrivningsfaktoren a-1 ?
b -> begyndelseværdi, den y-værdi, der svarer til x-værdien 0, skæring mellem grafen og y-aksen.
Hvad menes der med det?
Har de flere betydninger eller er det rigtig/forkert hva jeg har skrevet?
forklar betydningen af konstanterne a og b
Er det bare:
a -> y=bax vokser altid når a er større end 1 og aftager altid når a er mindre end 1 og større end 0.
Men hva betyder at a er fremskrivningsfaktoren a-1 ?
b -> begyndelseværdi, den y-værdi, der svarer til x-værdien 0, skæring mellem grafen og y-aksen.
Hvad menes der med det?
Har de flere betydninger eller er det rigtig/forkert hva jeg har skrevet?
Skriv et svar til: EKSP. UDVIK.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
