Matematik
kapitalfremskrivning
11. juni 2008 af
Toshiba (Slettet)
Hej.
Jeg er i fuld gang med at forberede mig til eksamen :)
Et af spørgsmålene lyder på at man skal diskutere forskellen mellem kapitalfremskrivning og eksponentialfunktionen. hvad menes der ?
mvh. :)
Jeg er i fuld gang med at forberede mig til eksamen :)
Et af spørgsmålene lyder på at man skal diskutere forskellen mellem kapitalfremskrivning og eksponentialfunktionen. hvad menes der ?
mvh. :)
Svar #1
11. juni 2008 af freak_haha (Slettet)
kapital fremskrivning= eksponentiel funk
altså y=b*(1+r)^x=kn=k0*(1+r)^n
du kan eventuel tegne dem begge og så forkalere til eksamen sammenhængen
altså y=b*(1+r)^x=kn=k0*(1+r)^n
du kan eventuel tegne dem begge og så forkalere til eksamen sammenhængen
Skriv et svar til: kapitalfremskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
