Matematik

faktorisering

12. juni 2008 af visuu1 (Slettet)

Heey nogen der vil se om denne faktorisering er rigtigt? eller om den skal forkortes endnu mer.

2x2 + 3x - 2 = 2(x - ½)(x + 2)

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2008 af mathon

2(x + ½)(x - 2)

Svar #2
12. juni 2008 af visuu1 (Slettet)

sorry jeg mente for denne andengradspoly.

2x2 – 3x – 2= 2(x + ½)(x - 2)

passer det så?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2008 af Archimedes (Slettet)

Ja.

En anden mulighed:

2x²–3x–2=(x-2)(2x+1)

Skriv et svar til: faktorisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.