Dansk
romantik og romantisme
14. juni 2008 af
studentpigen (Slettet)
hej
er romantik og romantisme det samme? for i nogen af min noter er der 2 forskellige perioder
romantik= 1770-1850
romantisme=1820 - 1850
tager jeg fejl, er det 2 forskellige ting
tak
er romantik og romantisme det samme? for i nogen af min noter er der 2 forskellige perioder
romantik= 1770-1850
romantisme=1820 - 1850
tager jeg fejl, er det 2 forskellige ting
tak
Svar #1
14. juni 2008 af Archimedes (Slettet)
Jeg mener, og det passer også med dine noter, at romantismen er en del af romantikken.
Svar #2
14. juni 2008 af Katarina000 (Slettet)
Romantisme er en udløber af romantikken, en strømning. Men det karakteriseres ikke som som en selvstændig periode/epoke, da den ikke brød med tidligere perioder.
Romantismen er adskiller sig stilmæssigt fra romantikken,men ikke programmæssigt.
Romantismen er adskiller sig stilmæssigt fra romantikken,men ikke programmæssigt.
Skriv et svar til: romantik og romantisme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
