Matematik

LOG

23. september 2004 af SB (Slettet)
Nogen der vil være sød og hjælpe mig med at løse disse 2 opgaver....?

1) 3*(log*x)^2 + 11*log*x – 4 = 0

2) 3 e^2x + 11 e^x - 4 = 0

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2004 af frodo (Slettet)

det er skjulte andengrads ligninger:
1)sæt t=logx

2)e^2x=(e^x)^2
sæt t=e^x

Svar #2
24. september 2004 af SB (Slettet)

Hvad skal jeg så gøre efter det du har skrevet...?

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Løse andengransligningerne.

Når du har svaret sætter du løsningerne lig med henholdsvis logx og e^x og løser disse.

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2004 af Damon (Slettet)

1) Dm(f)= x>0

2) Dm(f)= x £ R

Svar #5
26. september 2004 af SB (Slettet)

HJÆLP... Har siddet hele natten og ikke kunne find ud af den. Jeg har løst 2.gradsligningen og jeg har fået 1/3 og -4. Kan ikke komme videre herfra, nogen som kan hjælpe mig...?

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. september 2004 af IngenKenderDagen (Slettet)

så siger du f.eks 1/3=logx og løser den (10^ i hhv venstre og højre side. log går ud mod 10^.)

Skriv et svar til: LOG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.