Dansk
Mudder Jomfru
15. juni 2008 af
Michelle92:) (Slettet)
Hej er der nogen der kender ungdomsnovellen mudder jomfru?
Har lidt problemer med at analysere den og fortolke den?
Håber der er nogle der kan hjælpe(:
Opbygningen af novellen?
Hvorfor går mudder ordet igen og igen?
Hvad mener forfatteren med jomfru mudder?
Hvordan forholder personerne sig til hinanden i historien?
Har lidt problemer med at analysere den og fortolke den?
Håber der er nogle der kan hjælpe(:
Opbygningen af novellen?
Hvorfor går mudder ordet igen og igen?
Hvad mener forfatteren med jomfru mudder?
Hvordan forholder personerne sig til hinanden i historien?
Svar #2
16. juni 2008 af Bruger slettet (Slettet)
Hvem har skrevet den? = Hvad hedder forfatteren?
Hvor er den trykt? = Hvor er du stødt på den?
Er der nogen oplysninger på pensumlisten, der kan give et hint?
Prøv at gå til google.dk www.google.dk og søg på:
Jomfru Mudder
Hvor er den trykt? = Hvor er du stødt på den?
Er der nogen oplysninger på pensumlisten, der kan give et hint?
Prøv at gå til google.dk www.google.dk og søg på:
Jomfru Mudder
Skriv et svar til: Mudder Jomfru
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
