Matematik

TANGENS! til imorgen

16. juni 2008 af engelhard (Slettet)
Nogle som kan forklare mig hvad tangens bruges til?

i min bog står der "Tangens til vinkel A, tan(A), er forholdet mellem cosinus og sinus"..

Det forstår jeg godt..
Altså tan(A') = sin(A') / cos(A')...

men hvad bruger man tangens til?


der er noget med at man kan finde ukendte sider i en trekant ved at sige tan(a) = a/b..

men bruges den ikke til andet ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2008 af Sara Lykke (Slettet)

Nej ikke rigtigt.

Svar #2
16. juni 2008 af engelhard (Slettet)

okay :D

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2008 af ibibib (Slettet)

tan(v)=a

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2008 af Isomorphician

du kan bruge tan til at finde vinklen på en ret linje i et koordinatsystem i forhold til x-aksen

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. juni 2008 af karamellen2 (Slettet)

Hvis du trækker noget med tangens er det vigtigt at du kan definere tangens på enhedscirklen..

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. juni 2008 af Kokosmarie (Slettet)

#5 Hvordan defineres det?

Skriv et svar til: TANGENS! til imorgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.