Religion
mekansk mediansk tekst
17. juni 2008 af
abk_buch (Slettet)
Hej..
hvad er forskellen på en mekansk og en mediansk tekst..?
..
hvad er forskellen på en mekansk og en mediansk tekst..?
..
Svar #1
18. juni 2008 af cepta (Slettet)
Forskellen er hvor teksten blev åbenbaret tli Profeten Mohammed. Han var enten i Mekka eller Medina da koranen lidt efter lidt blev åbenbaret.
Svar #2
18. juni 2008 af abk_buch (Slettet)
ja mener nu mere indholdsmæssigt..
der var noget meget vigtigt om det som jeg bare har glemt..
noget om at det ene indeholdt noget om ___stof..
der var noget meget vigtigt om det som jeg bare har glemt..
noget om at det ene indeholdt noget om ___stof..
Svar #3
21. juni 2008 af Geton (Slettet)
mekkanske = religiøse ting
medinensiske = samfundsmæssige ting eks. lov og regler
medinensiske = samfundsmæssige ting eks. lov og regler
Skriv et svar til: mekansk mediansk tekst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
