Musik

skriftlige karakterer

18. juni 2008 af BoboBolette (Slettet)
Hej alle 3.g'ere

Vi er en hel klasse på gribskov gymnasium der føler os en anelse snydt mht. vores eksamenskarakterer i skriftlig musik.
Der er ingen (ud af 9) der har fået over 7 hvilket er en anelse usædvanligt, vi er vant til både at få 10 og 12 som normalkarakterer.

Det er her vi nu henvender os til alle jer andre, er der flere der kan følge vores eksempel, eller er vi bare dårligere end vi er blevet vildledt til at tro disse tre år?

Brugbart svar (2)

Svar #1
18. juni 2008 af blackduck (Slettet)

Der har været to eksterne censorer på. En censor har som regel flere hundrede opgaver at rette, så der er vist ikke noget at komme efter. Det er jo ikke sådan at de to personer kun har bedømt jeres klasse.

Der er klagemuligheder, men her vil jeg kraftigt anbefale at snakke med rektor/studievejleder. Og jeg er også sikker på, at en klasse ikke kan klage sammen. Det skal være en isoleret uretfærdig bedømmelse man klager over.

Brugbart svar (2)

Svar #2
18. juni 2008 af Musikipedia (Slettet)

Hej bolette.
Jeg tror snarere det er læreren (søren?) du skal klage til, fordi i har fået for høje karakterer hele skoleåret :P
Nej, spøg til side...
Generelt så er karakterene til den skriftlige eksamen i musik meget lave. Det fik vi også at vide i 3.g, og mange af dem der normalt får 10 fik 6 (gammel skala). Så der er vist ikke så meget at gøre, andet end at indse at forventningerne bare er ret høje til den skriftlige eksamen.
Men ellers, så taber man jo ikke noget ved klage.

Svar #3
18. juni 2008 af BoboBolette (Slettet)

Jeg er godt klar over det med censorerne, ville bare vide om det generelt var sådan at man fik tæsk i sin skriftlige musik.

og nej Lasse det er frithiof. Men ja er også gået til kontoret som siger at jeg skal sende den videre til min lærer, og så må jeg tage den derfra, det lyder bare for mig underligt at vi har fået så lave karakterer, men hvis det er normen er det da en skodnorm

Brugbart svar (2)

Svar #4
18. juni 2008 af blackduck (Slettet)

#3

Det er heller ikke meningen at folk skal "slagtes" i nogen som helst skriftlige eksamener. Karaktergennemsnit er offentlige, og for musik lå gennemsnittet til den skr. eksamen i 2007 på 8,0 på landsplan for matematikkere (man kan åbenbart ikke få det samlede snit uden videre). Det er dog muligt at skr. musik er en af de eksamener, som det kan være svært at vurdere, hvorfor der kan være stor forskel fra ens egen læreres vurdering og eksamenskarakteren.

Men jeg vil da kun anbefale dig at klage, især hvis din lærer mener at bedømmelsen er forkert. Du skal da have den karakter du fortjener! Du skal bare ikke blive sur og begynde at skrive i klagen at snittet i klassen var lavt og at man slagter folk i musik osv. :)

Brugbart svar (2)

Svar #5
20. juni 2008 af aetas (Slettet)

Du kan sende mig opgaven, så kan jeg give mit bud på karakteren. Hvis 2 eksterne cencore begge er enige om karakterene, tyder det måske på at det jeres lærer, der har været gavmild.

Skriv et svar til: skriftlige karakterer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.