Matematik
binomial eks
18. juni 2008 af
anna85 (Slettet)
hej
vil i tjekke om, det jeg har lvet er rigtig
fx slår et mønt hvor:
n 10 = antal slag
r= 6 antal succes for at slå plat
p= 50% = 0,5 sandsynligheden for at få plat
altså
k(10,6) * 0,5 ^6 * (1-0,5)^10-6= ? binofordelling
er det rigtig
vil i tjekke om, det jeg har lvet er rigtig
fx slår et mønt hvor:
n 10 = antal slag
r= 6 antal succes for at slå plat
p= 50% = 0,5 sandsynligheden for at få plat
altså
k(10,6) * 0,5 ^6 * (1-0,5)^10-6= ? binofordelling
er det rigtig
Svar #1
18. juni 2008 af anna85 (Slettet)
håber for svar hurtig, for skal til eksam immorgen. det er noget jeg selv har fundet på, kan man ikke bruge den det??
altså jeg bruger den her formel
K(n,r) * P^r * (1-p)^n-r
altså jeg bruger den her formel
K(n,r) * P^r * (1-p)^n-r
Skriv et svar til: binomial eks
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
