Matematik
cirkel/skæring
26. september 2004 af
melis (Slettet)
I need help..!!
Vis ved beregning at der kun er et skæringspunkt mellem cirklerne:
x^2+y^2=1
(x-1)^2+(y-kvadr3)^2=1
jeg har prøvet at beregne det, men jeg får 2 punkter ikke 1 punkt som det skal være.
Vis ved beregning at der kun er et skæringspunkt mellem cirklerne:
x^2+y^2=1
(x-1)^2+(y-kvadr3)^2=1
jeg har prøvet at beregne det, men jeg får 2 punkter ikke 1 punkt som det skal være.
Svar #1
26. september 2004 af Feel (Slettet)
vil foreslå at se dem lig med hinanden isoler fx y og find så x
sæt x ind i ligningen og find y
sæt x ind i ligningen og find y
Svar #2
26. september 2004 af melis (Slettet)
det har jeg prøvet, men som sagt, jeg får diskriminanten til at blive større end nul og dermed to punkter.
Skriv et svar til: cirkel/skæring
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
