Matematik
Isoler!!! Haster!!
26. september 2004 af
Bosen (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med at isolere r i disse opgaver???
1. A=πr^2
2. v=4/3πr^3
På forhånd tak
1. A=πr^2
2. v=4/3πr^3
På forhånd tak
Svar #2
26. september 2004 af Damon (Slettet)
A=pi * r^2 <=>
A/pi = r^2 <=>
r = (A/pi)^(1/2)
v=pi*r^3 <=>
v/pi=r^3 <=>
r = (v/pi)^(1/3)
A/pi = r^2 <=>
r = (A/pi)^(1/2)
v=pi*r^3 <=>
v/pi=r^3 <=>
r = (v/pi)^(1/3)
Skriv et svar til: Isoler!!! Haster!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
