Generelt

Studenterkørsel - bannere

21. juni 2008 af Christina_Jensen (Slettet)
Hejsa folkens..

Min klasse og jeg er i den heldige position, at vi bliver studenter på tirsdag og derfor skal ud og køre studentervogn. :)
Jeg vil derfor høre, om der er nogen herinde, der har nogle gode idéer til, hvad vi skal have stående af slogans på vores bannere?
Lidt inspiration ville være super. På forhånd tusinde tak.

Mvh Christina

Brugbart svar (3)

Svar #1
21. juni 2008 af elgen (Slettet)

På vores studentervogn havde vi følgende:

"Huen skal være rød"

"3.x - ... gymnasium - årstal "

og bagpå:

"Dyt og vi skåler"

Ganske simpelt må man sige

Svar #2
21. juni 2008 af Christina_Jensen (Slettet)

Ja, det er også sådan noget vi indtil videre er kommet på. Men det kunne været sjovt med nogle mere kreative af slagsen. Noget der rimer, eller sådan :D


Brugbart svar (3)

Svar #3
21. juni 2008 af Failure (Slettet)

De lyder lidt for simple # 1 :)

Brugbart svar (4)

Svar #4
21. juni 2008 af karamellen2 (Slettet)

"Dyt mens i venter - vi er blevet studenter"

Brugbart svar (3)

Svar #5
21. juni 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

"Skål, og så spiser vi en ål"

Brugbart svar (3)

Svar #6
21. juni 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Ønsk os tillykke - så binder vi en løkke.

Brugbart svar (3)

Svar #7
21. juni 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Skål med os - så køber vi en valros

Brugbart svar (3)

Svar #8
21. juni 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Vi er færdig - Gunnars gris er ihærdig

Brugbart svar (3)

Svar #9
21. juni 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Nu er det slut - Vi spiller på en lut

Brugbart svar (3)

Svar #10
21. juni 2008 af tipo (Slettet)

Hvis i ikke dytter, giver vi en gratis bilvask (øl på ruden)

Svar #11
21. juni 2008 af Christina_Jensen (Slettet)

Ihj dem kan jeg gode lide :D
Er der flere der har noget i den stil?

Brugbart svar (3)

Svar #12
22. juni 2008 af juju2588 (Slettet)

1 dyt: Vi drikker!
2 dyt: Vi bunder!
3 dyt: vi blotter!

Brugbart svar (4)

Svar #13
22. juni 2008 af juju2588 (Slettet)

"Vi er Danmarks fremtid!"

"Freedooooom!"

"Dyt og vi drikker!"

"3.z - drikker tæt"

"Hvor svært kan det være?!"

"Overhal bare, men fremtidens genier kommer ingen udenom"

"Notater til salg, alt hvad du kan bære for en femmer"

"Ingen kvaler - rektor betaler"

"Hvis huen ikk' er BLÅ er den alt for let at FÅ!" - og self tilsvarende for STX.. :)

Brugbart svar (4)

Svar #14
22. juni 2008 af blackduck (Slettet)

"Vi takker Ulla og Bertel for tre _unikke_ år"

"Dytter i - Så drikker vi"


Brugbart svar (3)

Svar #15
22. juni 2008 af blackduck (Slettet)

Hvis der evt. er lidt infight på jeres gym:

"God man ikke gik i 3.a" ;)

Brugbart svar (3)

Svar #16
28. juni 2009 af ansbak (Slettet)

 Hornet i bund = øl i vor mund!

Hvor er dit barn lige nu? ...i hegnet!

Der findes kun én hue, den er rød.
Hvis huen den er blå, er den alt for let at få.


Brugbart svar (3)

Svar #17
16. maj 2011 af STX2b (Slettet)

 I båtter, vi blotter!


Brugbart svar (2)

Svar #18
01. maj 2012 af NuclearBombSale (Slettet)

Gammelt indlæg, men hvis nogen stadig mangler inspiration, så kan I da få nogle af de forslag, som min klasse har:

"Tre år med hårdt slid - nu det fandme party-tid!"

"Dyt, båt - vi drikker et shot!"

"1 dyt = drengene drikker!
2 dyt = pigerne drikker!
3 dyt = alle drikker!
4 dyt = (navn) smider tøjet"

Og, min personlige yndlings:
"Fuck alt - jeg skal være prinsesse!"

2 måneder tilbage!

 

Brugbart svar (0)

Svar #19
11. juni 2012 af xhippien (Slettet)


Skriv et svar til: Studenterkørsel - bannere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.