Matematik

Andengradligning

27. september 2004 af Carter (Slettet)
er godt nok i tvivl om denne her ligning:

1+(1/(x))=(2/(x^2))?
hvordan skal man lige omskrive den hmm?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2004 af Lurch (Slettet)

gang i gennem med x^2

Svar #2
27. september 2004 af Carter (Slettet)

det hjalp ikke rigtig

Svar #3
27. september 2004 af Carter (Slettet)

kan du vise mig hvordan udregningen ser ud?

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

x^2 + x = 2

x^2 + x -2 = 0

Svar #5
27. september 2004 af Carter (Slettet)

hmm hvis man regner det ud så kommer facit ikke til stemme med det du skrev der

Svar #6
27. september 2004 af Carter (Slettet)

jo det gør sry :P

Skriv et svar til: Andengradligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.