Matematik
isolere x i ligning
23. juni 2008 af
Eva (Slettet)
"Hej, Jeg har lidt problemer med at isolere x i en ligning.
5,4 = 8,2 + log((1-(x/24,15))/(x/24,15))
En anden ligning jeg heller ikke kan isolere x i er:
2,40*10^10 = (0,0248-x)/x^2
Det er ikke resultatet jeg er intereseret i, det er formelen for x.
Er der mon nogen der kan hjælpe??
Mvh Eva"
5,4 = 8,2 + log((1-(x/24,15))/(x/24,15))
En anden ligning jeg heller ikke kan isolere x i er:
2,40*10^10 = (0,0248-x)/x^2
Det er ikke resultatet jeg er intereseret i, det er formelen for x.
Er der mon nogen der kan hjælpe??
Mvh Eva"
Svar #1
23. juni 2008 af Isomorphician
5,4 = 8,2 + log((1-(x/24,15))/(x/24,15))
-2,8 = log((1-(x/24,15))/(x/24,15))
husk så på at det omvendte af log(x) er 10^x
-2,8 = log((1-(x/24,15))/(x/24,15))
husk så på at det omvendte af log(x) er 10^x
Skriv et svar til: isolere x i ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
