Matematik
hjælp
24. juni 2008 af
*pivert* (Slettet)
Nogen der kan geomtri:S ?
jeg lægger lige min opgave ind..
jeg lægger lige min opgave ind..
Svar #3
24. juni 2008 af –Zeta– (Slettet)
#1.
Benyt, at arealet af en trekant er bestemt ved:
T = ½*h*g
hvor h er højden i trekanten og g er grundlinjen. Grundlinjen g finder du ved brug af Pythagoras' sætning, thi
c^2 = g^2 + h^2
<=>
g^2 = c^2 - h^2
<=>
g = sqrt(c^2 - h^2)
Til sidst skal du benytte, at vinkelhalveringslinjerne skærer hinanden i ét punkt, og dette punkt er centrum for trekantens indskrevne cirkel.
Benyt, at arealet af en trekant er bestemt ved:
T = ½*h*g
hvor h er højden i trekanten og g er grundlinjen. Grundlinjen g finder du ved brug af Pythagoras' sætning, thi
c^2 = g^2 + h^2
<=>
g^2 = c^2 - h^2
<=>
g = sqrt(c^2 - h^2)
Til sidst skal du benytte, at vinkelhalveringslinjerne skærer hinanden i ét punkt, og dette punkt er centrum for trekantens indskrevne cirkel.
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
