Studiejob

Virksomhedspraktik i Lufthavn?

06. juli 2008 af cmil (Slettet)
Hej!

Jeg skal have 5 dages virksomhedspraktik sidst i november.
Nu er det jeg interesserer mig meget for lufthavne etc. Kunne godt tænke mig at komme nærmere ind på check-inn-personalet eller noget lignende.
Er der nogen der har erfaringer ang. praktik i lufthavnen (generelt, men især CPH) og er det mon allerede for sent at sende en ansøgning?
Hvilke alternativer kunne jeg ellers finde på - indenfor hotel/turisme/luftfart/service ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. juli 2008 af klotte (Slettet)

Det er ikke for sent.
Gå ind på deres hjemmeside og find den rigtig kontakt.
Jeg vil anbefale dig at ringe.

Brugbart svar (3)

Svar #2
09. juli 2008 af mikeh (Slettet)

jeg har været i praktik i en lufthavn..

det var sådan jeg ville være pilot, så kom i praktik som flyveleder og pilot i odense og århus.. det var vildt fedt.. jeg var oppe og flyve i odense, (kun i en lille cessna, men fik dog lov at styre flyet) :P i århus var det oppe i kontroltårnet, men så også hvordan check in og security arbejdede :D det var vildt spændende.. jeg ved at cph tager praktikanter for ringede selv derind, men der var sku alt for langt :D

Brugbart svar (2)

Svar #3
21. august 2008 af fixeline (Slettet)

Hvis det er inden for check-inn du er interesseret så er det muligt at du kontakter selve flyselskaberne. Hvis det er nærmere flyveleder skal du prøve at kontakte Naviair, da det er dem som står for uddannelse af flyvelederne samt ledelse af kontroltårnet.


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. januar 2013 af nickfynbo (Slettet)

hej 

Hvis man gerne vil i parktik som cabin crew/steward/pilot i CPH 

hvad gør man så ??

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. januar 2013 af rakijovic

Rent umiddelbart, #4, vil jeg gætte på at der ikke der er noget der hedder "praktik som pilot / øvr. besætningsmedlem" i folkeskolens erhvervspraktikforstand. Dén uddannelse besætningen har er ikke noget man får fra den ene dag til den anden. Kabinepersonalet alene skal kunne førstehjælp, sikkerhedsprocedurer, nødlandings- og evakueringsprocedurer og alt muligt andet; dét får du altså ikke lært på fem søvnige dage, og da i hvert fald ikke som femtenårig. "Praktik som pilot"...ja, dén taler vist ganske fint for sig selv...

Måske kan du få lov til at småhusere lidt på en eller anden ligegyldig provinsflyveplads (som tilfældet var for skribenten i indlæg #2), hvor du formentlig sættes til at lave ting hvor du ikke kan gøre nogen skade, men hos de store drenge, fx CPH, er der ikke helt så ligetil; "[Kbhs Lufthavne] får rigtig mange henvendelser omkring skolepraktik, også fra vores mange medarbejdere. Derfor har vi valgt, at vi først og fremmest tilbyder praktikpladser til egne medarbejderes børn." -- se hér.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: Virksomhedspraktik i Lufthavn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.