Matematik

tangent

17. juli 2008 af silverbabe (Slettet)

Hvis man skal finde x,y koordinatet for tangenten med hældningen 2 til grafen for x^2+2, hvordan gør man det ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juli 2008 af Mandelbrot (Slettet)

Sæt f'(x)=2 og isolere x. Indsæt denne værdi i f(x), og du har x,y koordinaterne:)

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juli 2008 af mathon

f'(xo) = 2xo = 2
xo = 1

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juli 2008 af Daniel TA (Slettet)

...
f(x0)=1^2+2=3

Svar #4
17. juli 2008 af silverbabe (Slettet)

takker :O)

Skriv et svar til: tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.