Matematik

Hjælp til integraler. Haster

21. juli 2008 af Snack (Slettet)
JEG SKAL I DENNE OPGAVE VISE AT G(X) ER LØSNING TIL DIFFERENTIALLIGNINGEN. DETTE VILLE JEG GØRE VED INTEGRATIONSPRØVEN, VED AT DIFFERENTIERE G(X) OG SP FÅ DY/DX, MEN JEG KAN IKKE FÅ DEN TIL AT PASSE.

dy/dx = 1/y *x*(e^x^2) g(x) = -kvadratrod(e^x^2 +1)


På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juli 2008 af ibibib (Slettet)

Benyt at
g '(x) = -x·e^x^2/kvadratrod(e^x^2 +1)

Skriv et svar til: Hjælp til integraler. Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.