Matematik

hjælp til integrale

02. oktober 2004 af fransk (Slettet)
bestem tallet a, sådan så:

intgralet: S(kva x + a/kva x)dx = 12

øvregrænse er 9, og nedregrænse er 3
s = integraletegn

Det er ret svært at skrive den op, men håber der er nogle der kan hjælpe med nogle råd.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2004 af Lurch (Slettet)

står der integraler af:
(kvrd(x) + (a/kvrd(x)))dx
kvrd=kvadratrod

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Du ved jo at a er en konstant så:

S rod(x) dx + a S 1/[rod(x)] dx = 12

(2/3)x^(3/2) + 2a*rod(x) = 12

osv.

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

dvs.

[(2/3)x^(3/2) + 2a*rod(x)]fra 3 til 9 = 12


Svar #4
03. oktober 2004 af fransk (Slettet)

TUSINDE TAK FOR HJÆLPEN!



Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2004 af May010 (Slettet)

a=-1

Skriv et svar til: hjælp til integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.