Matematik

parentes regneregler

27. august 2008 af Louise_C (Slettet)

hej jeg har et spørgsmål angående regneregler (det sidder ikke i hovedet mere...).

hvordan vil I løse denne ligning: (x+6x)^2

jeg er i tvivl om 6x bliver til 36x eller 36x^x

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2008 af juventuz (Slettet)

(x+6x)^2 = x^2+36x^2+12x^2 = 49x^2


Svar #2
27. august 2008 af Louise_C (Slettet)

#1 tak skal du have


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2008 af mathon

(x+6x)2 = (7x)2 = 72*x2 = 49x2


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2008 af mathon

...her går du over åen efter vand   :-)


Skriv et svar til: parentes regneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.