Matematik

Differentialligninger

01. september 2008 af Cecilie1989 (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

Bestem den løsning f til differentialligningen

y'-y=3

der opfylder at f'(-2)=1

På forhånd tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2008 af mathon

y = f(x) = C*ex - 3

y ' = Cex


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. september 2008 af mathon

bemærk
C*ex = ek*ex = ex+k


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.