Engelsk

Rettelse kun 100 ord, pleease

01. september 2008 af Rikkes (Slettet)

heej!  Jeg er ikke så god til den engelske grammatik. Er der en der vil rette dette korte summary igennem:)

This article deals with the murder of the only 10-year-old boy Damilola. The article takes place in the inner-city London. Here its everyday life, carrying knives, taking drugs and stealing. In the gang culture, peer pressure and bulling makes only 12 and 13 year old commit crimes, and drop school. The kids have no respect to the police or any adults at all, and it makes it hard investigating the murderer. But after the murderer the police begin the hunt for the killer, because until now nothing has been done.

Tusind tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2008 af Isomorphician

the inner-city = the inner-city of London  eller  inner-city London

its = it is

12 and 13 year old = 12- and 13-year-olds

drop school = drop out of school

respect to = respect for

murderer = murder


Svar #2
01. september 2008 af Rikkes (Slettet)

tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Rettelse kun 100 ord, pleease

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.