Dansk

hvordan

01. september 2008 af katten11 (Slettet)

hvordan analysere man de her sætninger

Hvordan analysere man de her sætninger:

Den eneste Ene omhandler kærlighedsforhold

Filmen blev et kæmpehit i Danmark

Susanne Biers film rummer rigtig dansk humor

Den er dog ikke vammel


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Prøv selv først. De er ikke så svære..


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2008 af cepta (Slettet)

Brug cirkel, kryds, trekant og firkant "metoden"

Fx. Den eneste Ene omhandler kærlighedsforhold

Omhandler = cirkel = verbal = udsagnsled.

Den eneste ene = kryds = subjekt = grundled = nominativ

kærlighedsforhold = trekant = objekt = genstandsled = akkusativ


Skriv et svar til: hvordan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.