Matematik

"mængdebyggeren"

04. september 2008 af Mikkel_P._Sørensen (Slettet)

Jeg er ikke så trænet i at bruge "mængdebyggeren", så hvordan skriver jeg

"Dm(f) er alle tal i R undtagen de værdier, hvor x = 2*n*pi, hvor n tilhører Z"


Svar #1
04. september 2008 af Mikkel_P._Sørensen (Slettet)

Med mængdebyggeren mener jeg notation som:

A = {x E R| x < 6}

eller lignende. "E" er "tilhører"


Brugbart svar (2)

Svar #2
04. september 2008 af mathon

Dm(f) = {x€R| x≠n*(2π) Λ n€Z}


Svar #3
04. september 2008 af Mikkel_P._Sørensen (Slettet)

mange tak, kunne du evt. også kigge på https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=568553


Skriv et svar til: "mængdebyggeren"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.