Tysk

oversæt

05. september 2008 af anna85 (Slettet)

hej

er der nogen der vil oversætte den her:

langweilig

og

bin essen leute


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2008 af Sherwood (Slettet)

langweilig = kedelig

bin, essen, Leute = er (bin er en bøjningsform af sein), spise (evt. (Essen = mad)), mennesker


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2008 af Rudim (Slettet)

"bin essen leute" kan (indholdsmæssigt!) f.eks. oversættes med: "jeg går og spiser nu, folkens" :P eller lign.


Skriv et svar til: oversæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.