Matematik

isolere y

07. september 2008 af Dvj (Slettet)

Er der nogen der vil hjælpe mig med at isolere y?

y / 2  =   (x+8) / x


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2008 af Mandelbrot (Slettet)

 gang med 2 på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2008 af c_street (Slettet)

y = 2+16/x


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2008 af mathon

gang med 2x på begge sider

yx = 2(x+8) = 2x + 16

y = (2x+16)/x


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2008 af mathon

y = (2x+16)/x = x + 16/x som i #2


Skriv et svar til: isolere y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.