Matematik

eksponinentiel

09. september 2008 af KME89 (Slettet)

Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses, at

 f(1)=10 og f(4)=80

bestem en forskrift for f..

Skal jeg benytte denne formel f(x)=k*g(x) => f'(x)=k*g'(x).

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2008 af ibibib (Slettet)

Nej, du skal beregne tallene a og b i regneforskriften.


Svar #2
09. september 2008 af KME89 (Slettet)

hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2008 af mathon

y = b*ax

80 = b*a4
10 = b*a1

divider ligningerne...........


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2008 af mathon

y = b*ax


Skriv et svar til: eksponinentiel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.