Spansk

Nogen der vil hjælpe med at rette?

11. september 2008 af belladonna123 (Slettet)

Jeg ved ikke, om det er godt nok overst fra dansk til spansk? nogen der vil hjælpe med at rette det, jeg har lavet?


Bonito
1. Den her sweater, er pænere end den, jeg har.
= Este jersey es el más bonito que el gue tengo.

2. De her cowboybukser er de pæneste.
= Estos vaqueros son los más bonitos.

3. Det her er den pæneste jakke, jeg har set.
= Esta es la chaqueta la más bonito que he visto.

Difícil
4. Synes du, at spansk er sværere end tysk?
= ¿Te parece que el español es más difícil que el alemán?

5. De her bøger er de sværeste.
= Estos libros son los más difícilos.
 

6. Hvad er det sværeste fag, du læser?
= ¿Cuál es la asignatura la más difícila que estudias?

Bueno
7. Det her er den bedste plade med U2.
= Este es el mejor disco de U2.

8. I dag er det bedre vejr end i går.
= Hoy hace mejor tiempo que ayer.

9. Anita er min bedste veninde.
= Anita es mi la mejor amiga.

Rápido
10. Hvad er den hurtigste måde at komme til København på?
= ¿Cuál es la manera la más rápida de llegar a Copenhague?

11. Jeg tror, at SAS-maskinen er den hurtigste.
= Creo que el vuelo de la SAS es el más rápido.

12. Det er klart, at det er hurtigere at rejse med fly end med tog.
= Claro está que es más rápido ir en avión que en tren.

:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2008 af Tru-life (Slettet)

Bonito
1. Den her sweater, er pænere end den, jeg har.
= Este sudadera es más bonita que esa la tengo.

2. De her cowboybukser er de pæneste.
= Estos vaqueros son los más bonitos.

3. Det her er den pæneste jakke, jeg har set.
= Esta es la chaqueta más bonita que he visto.

Difícil
4. Synes du, at spansk er sværere end tysk?
= ¿Te parece que el español es más difícil que el alemán?

5. De her bøger er de sværeste.
= Estos libros son los más difíciles.
 

6. Hvad er det sværeste fag, du læser?
= ¿Cuál es la asignatura más difícil que estudias?

Bueno
7. Det her er den bedste plade med U2.
= Este es el mejor disco de U2.

8. I dag er det bedre vejr end i går.
= Hoy hace mejor tiempo que ayer.

9. Anita er min bedste veninde.
= Anita es mi mejor amiga.

Rápido
10. Hvad er den hurtigste måde at komme til København på?
= ¿Cuál es la manera más rápida de llegar a Copenhague?

11. Jeg tror, at SAS-maskinen er den hurtigste.
= Creo que el vuelo de la SAS es el más rápido.

12. Det er klart, at det er hurtigere at rejse med fly end med tog.
= Claro, es más rápido viajar en avión que en tren.
 


Skriv et svar til: Nogen der vil hjælpe med at rette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.