Matematik

hjælp til isolering..

11. september 2008 af 1g (Slettet)

altså her er hele min beregning, og det er a som skal isoleres.

c=1,5b

a^2+b^2=(1,5b)^2

a^2+b^2=2,25*b^2

a^2=2,25*b^2-b^2

a^2=1,25*b

a=(rod 1,25) * b

roden tages kun af 1,25, ikke af b. --> er det rigtigt sådan??
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Nej, det er ikke rigtigt. Du laver en fejl i overgangen fra 4. til 5. linje.


Svar #2
11. september 2008 af 1g (Slettet)

Men hvordan skal det så være??

Jeg kan simpelthen ikke komme videre på andre måder end den??


Skriv et svar til: hjælp til isolering..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.