Matematik

Vektorregning

17. september 2008 af bobbyhej (Slettet)

a = (2,-5), b = (-6,4) og c = (11,0) 

Bestem tallene s og t, således:

c = sa+tb 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2008 af fluen på væggen (Slettet)

To ligninger med to ubekendte:

2s-6t=11

-5s+4t=0

idet 2s-6t er første koordinat i c=sa+tb, mens -5s+4t er andenkoordinat c=sa+tb.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2008 af mathon

2s-6t =11
-5s+4t = 0
 

se
http://peecee.dk/upload/view/131463


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. september 2008 af mathon

på TI-89

solve(2s-6t=11 and -5s+4t=0,{s,t})


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.