Matematik

substitutionsmetode

18. september 2008 af pibm (Slettet)

hej... har en opgave her hvor jeg tror at jeg skal bruge substitutionsmetoden...

skal først løse den i hånden og så checke den med en grafregner.

opgaven er sådan her

x-y=10

x+2y=13

hvorn checker man det på grafregneren?

har en voyage 200 hvis det er...


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2008 af mathon

træk den øverste ligning fra den nederste

3y = 3

y = 1, som indsat i x-y=10
giver

x - 1 = 10
x = 11


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2008 af mathon

solve(x-y=10 and x+2y=13,{x,y})


Skriv et svar til: substitutionsmetode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.