LaTeX

Fodnoter.

18. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

Hej, hvordan lavet man fodnoter i LateX? Jeg bruger Technikcenter, hvis det har nogen betydning.


Svar #1
18. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

TeXnikCenter*


Svar #2
18. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

Jeg har fundet ud af det.

Men nu kan jeg ikke finde ud af, hvordan man skriver parameterfremstillinger?


Svar #3
18. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

Ej, kom med lidt respons :(


Brugbart svar (3)

Svar #4
18. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Måske er jeg dum. Men hvad mener du helt præcist med parameterfremstillinger?


Brugbart svar (2)

Svar #5
18. september 2008 af daleif (Slettet)

hvad er en parameter fremstilling?

af hensyn til arkivet er det altid en god ide at skrive hvad løsningen var når man selv fandt løsningen til sit problem. Så er der måske andre som har gavn af det senere.

tjek desuden min latexbog

http://www.imf.au.dk/system/latex/bog


Svar #6
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

Med parameterfremstilling har man to koordinatfunktioner, fx:

stedfunktionen til en bold (skrå kast) har koordinatfunktionerne:

S(t) =

x(t) = Vx*t

y(t) = Vy*t - 0.5*g*t^2

I kender det også fra vektorregning.


Svar #7
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

mht fodnote:

kommandoen hedder:

\footnote{skriv din fodnote}


Brugbart svar (2)

Svar #8
19. september 2008 af daleif (Slettet)

og hvordan ville du gerne have den skrevet op?

Jeg ville jo bare skrive

S(t) = \bigl( x(t), y(t) \bigr) = ( V x \cdots t, V y \cdots t - 0.5\cdot g \cdot t^2)


Svar #9
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

Jeg vil gerne have det til at se sådan ud:

http://peecee.dk/upload/view/131742


Brugbart svar (2)

Svar #10
19. september 2008 af daleif (Slettet)

vær venlig at lave en PDF-fil eller et screenshot, jeg læser ikke wordfiler da de er maskinafhængige. Det du ser hos dig er ikke nødvendigvis det vi andre kommer til at se


Svar #11
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

Her er et screenshot i af, hvad jeg ser. (inde i worddokumentet).


Svar #12
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

http://peecee.dk/upload/view/131759


Brugbart svar (2)

Svar #13
19. september 2008 af daleif (Slettet)

Hvad da været nemmere hvis du bare uploadede billedet ude at pakke det ind i noget unædvendigt først.

Det er en vektor du skriver. Det står i min bog i kapitel 3., f.eks. (til fremhævet matematik, stående vektorer i selve teksten blvier ikke pænt)

\begin{equation*}
S(t) = \begin{pmatrix} x(t) \\ y(t) \end{pmatrix} = ....
\end{equation*}


Svar #14
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

hmm.

Se hvordan min translater oversætter koden.

http://peecee.dk/upload/view/131761


Brugbart svar (2)

Svar #15
19. september 2008 af daleif (Slettet)

minimalt eksempel tak. Dvs. jeg vil gerne se selve den TeX fil du skriver


Svar #16
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

"Det bliver ikke vist rigtigt?

\begin{equation}
S(t) = \begin{pmatrix} x(t) \\ y(t) \end{pmatrix} = ....
\end{equation}"

Det er rigtigt, at jeg slettede *, men ellers ville den ikke oversætte koden.


Brugbart svar (2)

Svar #17
19. september 2008 af daleif (Slettet)

Så er det fordi du ikke har amsmath med. Den skal altid med. Tag lige og kig i min bog. Der står der mere om de ting som SKAL med.

Hvilken editor sidder du med? Den burde selv fortælle at den ikke kender pmatrix (den kommer også fra amsmath)


Svar #18
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

Jeg har kigget lidt på din bog. Men jeg kan kun downloade/fremvise små bidder af den. Findes den ikke i en samlet udgave?


Svar #19
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

#17 nej, min Texnikcenter sagde ikke, at den ikke kender pmatrix


Svar #20
19. september 2008 af IchBinEinfachIch (Slettet)

Jeg har funder hele din bog :)


Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.