Matematik

Funktionsfamilier

24. september 2008 af EvilHomer15 (Slettet)

Dav, jeg har fået følgende opgave, som lyder således:

Lad os betragte funktionsfamilien

f_a(x)=2x+a

Her er parameteren a.

Tegn Grafen for f_-1

Jeg kan gå ud fra, at a=-1

dvs. at ligningen kommer til at ligne f(x)=2x-1 - dvs, at den er lige

Men ud fra de øvrige opgaver, skulle det gerne ende med at være en polynomium.

Hjælp, til hvad der skal / kan gøres?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2008 af ibibib (Slettet)

f_a er førstegradspolynomier og derfor er grafen en ret linje.


Skriv et svar til: Funktionsfamilier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.