Matematik
Maple
06. oktober 2004 af
Lurch (Slettet)
Nogen der ved hvordan man grafisk afbilleder skæringen mellem 2 funktioner? Det er 2 funktioner af 2 variable.
Svar #1
06. oktober 2004 af 404error (Slettet)
Find en passende parametrisering for skæringskurven og brug 'spacecurve'.
Svar #2
06. oktober 2004 af Lurch (Slettet)
jeg vil gerne afbillede skæringen mellem,
x^2+y^^=2 og y^2+z^2=2
Jeg er ikke helt med på hvor jeg skal opskrive det parametrisk
x^2+y^^=2 og y^2+z^2=2
Jeg er ikke helt med på hvor jeg skal opskrive det parametrisk
Skriv et svar til: Maple
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
