Matematik

HASTER pls pls pls

25. september 2008 af Miasss (Slettet)

Grafen for en hyperbel f(x) = a/x går gennem punkterne (3,2) og (x0, 1/3).
Bestem a
 

2 = a/3

3 *2 = a/3 * 3

6 = a

er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af peter lind

ja


Svar #2
25. september 2008 af Miasss (Slettet)

Hvad med (Xo , 1/3)

Den kan jeg bare ikke lave?


Skriv et svar til: HASTER pls pls pls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.