Matematik

isolering

28. september 2008 af KME89 (Slettet)

Hej mænd som kvinder, jeg sidder her i slutspurten i min mat-afl, og ka sørme ikke huske hvordan man isolere !!!!!! :O

Så jeg sidder lidt krydser fingre, for at netop du kan hjælpe mig !

a) 3t + a = b

Hvis jeg skal være ærlig har jeg ingen anelse om hvordan og hvorledes jeg skulle beregne den, men hvis jeg kigger i facit listen skulle den meget gerne give t = ( b - a ) hvilket driver mig helt på vild spor :(

Forklaring efterlyses? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2008 af Isomorphician

Facitlisten er på vildspor:

Hvis opgaven ellers er korrekt angivet:

3t + a = b <=>

3t = b - a <=>

t = (b-a)/3


Svar #2
28. september 2008 af KME89 (Slettet)

Mange tak!

*Hvad betyder udtrykket : <=> ?

Bare for nysgerrighedens skyld hehe


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2008 af Isomorphician

"ensbetydende med"


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.