Matematik

Plz HJÆLP :''(

29. september 2008 af lawittca (Slettet)

Hej jeg sider lige med en mat aflevering til imorgen og er helt lost i to af opgaverne?? måske du ku hjælpe mig?

på forhånd tak :)

opg. 2

arealet af en Trekant er 9,3m2

Beregn længderne h, |DC|, |AC|, |BD|, |AB| er vinklen BAC ret?

angivne mål:

C=60º, |BC|=6,4m.

Jeg ville mene ud fra tegningen at vinkel BAC er ret

opg. 4

a) Bestem: Σ7z = 4(8z-z2)

c) løs ligningen (7/2) * (4/3)x = (13/5) * (8/9)x


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Opg. 2

Kender du formlen for arealet, T, af en trekant

T=½ab sin(C)

prøv og tænk over den.

Opg 4

jeg tror ikke helt jeg er med på hvad du mener i a)

c) Hvis det er det du virkelig mener, så er x={Ø}
 


Svar #2
29. september 2008 af lawittca (Slettet)

a) Bestem: Σ7z = 4(8z-z2) sådan står a på papiret ud over at z er trukket ind under 7 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Hov forresten så er det forkert det jeg har skrevet ved c.

Det er x=Ø

I a er jeg stadig i tvivl om hvad du mener.

Er det

1+2+...+7=4(8z-2z) ?


Svar #4
29. september 2008 af lawittca (Slettet)

tja godt spørgsmål ved ikke hvad Σ betyder?


Svar #5
29. september 2008 af lawittca (Slettet)

og hov ved ikk om det er vigtigt men Σ7z = 4(8z-z2) zstår i 2 XD?


Skriv et svar til: Plz HJÆLP :''(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.