Matematik

potensregneregler

30. september 2008 af CJN (Slettet)

Hvor går det galt?

(a-2)3 * a-3 * a-2 / (a-3)-4=

a-6 * a-3 * a-2 / a12 =

a-11 / a12 =

a-23


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af Danielras (Slettet)

Ingen steder, det er korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2008 af mathon

...er det da gået galt?


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. september 2008 af janko (Slettet)

a-6 * a-5 / a12

=

a-11 / a12

=

1/a23

kan ikke se det går galt...


Svar #4
30. september 2008 af CJN (Slettet)

Hold da fast? Synes bare ik det så rigtigt ud? Nå jamen i så fald tak for jeres tid...


Skriv et svar til: potensregneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.