Matematik

eksponentiel notation

30. september 2008 af mm :) (Slettet)

hvordan skriver man en eksponentiel notation til:

3457

og

7? 70*10^(-1)

men tallet  7 har jo ikke brug for en eksponentiel notation? det er nemmere bare at skrive 7... men når opgaven går ud på at skrive tal ved hjælp af eksponentiel notation, skal jeg så alligevel skrive 70*10^(-1), eller er der en nemmere måde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af Sherwood (Slettet)

3,457*10^3=3457

7^1=7


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2008 af mathon

7 = 7,0*100


Skriv et svar til: eksponentiel notation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.