Matematik

Ligningsisoleringsproblemos

01. oktober 2008 af akvakv (Slettet)

Hej

Denne ligning:

Ve * Feco2 = Ve-VD * Fetco2

Skal gerne ende med følgende, men vi kan ikke finde ud af hvordan mellemleddene ser ud. Hvordan har man isoleret sig frem til følgende:

VD = Ve * ((Fetco2-Feco2)/Fetco2)

Vi tar imod forslag med kyshånd.

Mvh Kurt og Klaus


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af mathon

VD = Ve * ((1 - Feco2)/Fetco2)


Skriv et svar til: Ligningsisoleringsproblemos

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.