Matematik

Potensvækst

02. oktober 2008 af NybyHansen (Slettet)

En fuktion f er af typen f(x) = b · xa , og der gælder at f(2)= 4 og f(4) = 64

Bestem tallene a og b?

Hvordan gør jeg dette? DET ER UDEN HJÆLPEMIDLER!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

b·2a=4

b·4a=64

giver at

2a=16

og dermed er

a=4


Svar #2
02. oktober 2008 af NybyHansen (Slettet)

men hvad er b så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Indsæt a=4 og regn selv


Svar #4
02. oktober 2008 af NybyHansen (Slettet)

Hvordan?! Den vil se sådan her ud så f(x) = b ·44     ???


Svar #5
02. oktober 2008 af NybyHansen (Slettet)

Hvordan skulle den allers isoleres?


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

b·44=64


Skriv et svar til: Potensvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.