Matematik

1.opgave.5sek.

02. oktober 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Hjælp:

Hvilken tennisbane er størst:

En tennisbane der er 128meter lang og 43 meter bred, eller en der er 117meter land og 54bred?

Er det ikke tennisbane nr. 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2008 af andersxx (Slettet)

jo.

128*43= 5504m^2

117*54=6319m^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

128*43=5504m^2

117*54=6318m^2

Jo!

Men det er nogle lange tennisbaner..


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

#2 Og ikke mindst bredde :-) Mon ikke, at det er fodboldbaner :-)


Skriv et svar til: 1.opgave.5sek.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.